Tuesday, 9 October 2012

Continuous line portrait sketch (Hans van de Waarsenburg)


Quick portrait sketch practising contour/continuous line drawing based on a photo in a magazine (Hans van de Waarsenburg, Dutch poet). Snelle contour/continue lijn portret schets gebaseerd op een foto in een tijdschrift (Hans van de Waarsenburg, dichter).

2 comments:

 1. He Rodney, die is leuk! Grappige techniek is dat hè, je pen gewoon helemaal niet van het papier halen, soms doe ik het zelfs zonder naar het blad te kijken helemaal op gevoel dan krijg je echt bizarre schetsen. Goed om te zien dat je zo lekker veel aan het tekenen bent, ook met pen en een houtje schetsen is een van mijn favorieten voor modeltekenen. Heb t al eens eerder gezegd volgens mij volg je hartstikke leuke artclasses keep going:-)
  LoveLies

  ReplyDelete
 2. Hoi Lies, bedankt voor je bezoekje en commentaar!
  Ja, van tijd tot tijd pak ik het contour/continue lijn schetsen weer eens even op, vaak voor een snelle schets tussendoor (een Pauw&Wittemannetje noem ik ze :-)). Het blijft een leuke techniek, moest ik eigenlijk veel vaker doen.
  Bij de cursus zijn we de afgelopen weken met oostindische inkt en rietpen aan de slag gegaan. Zelf vind ik het schetsen met twijgen uit de tuin nog de leukste resultaten opleveren. Erg leuke techniek, die ik de komende tijd ook in mijn eigen werk meer wil gaan toepassen.

  ReplyDelete

LinkWithin